Spolupráca
a partnerstvo
Spolupráca a partnerstvo
Spolupráca a partnerstvo pre pivných majstrov a pivotéky
„Sme spoločnosť pôsobiaca na trhu od roku 2003, ktorá zabezpečuje kvalitné služby pre svojich odberateľov založené na osobnom prístupe. Prvoradým cieľom je zaistiť obojstranne výhodnú spoluprácu a zabezpečiť spokojnosť všetkých zúčastnených strán.“
Stanislav Slížik,
majiteľ remeselného pivovaru Simeon
Náš servis pre vás
Vzájomná podpora od nás k vám zahŕňa:
- Správny výber výčapnej technológie
- Návrh vhodného sortimentu aj nealkoholických nápojov a limonád
- Riešenie technických problémov s výčapným zariadením
- Zabezpečenie pravidelnej údržby výčapných zariadení
- Možnosti degustácie rôznych druhov piva a praktické vysvetlenie technologického procesu
Marketing a obchodná stratégia
Naša obojstranná spolupráca sa prejavuje aj v oblasti marketingu:
- Reklamné materiály pre prevádzky napr. (poháre, podpivníky, oblečenie, slnečníky)
- Online komunikácia, reklamné kampane a zdieľanie vašej prevádzky na sociálnych sietiach
- Podpora predaja prostredníctvom promo aktivít
- Sponzoring kultúrnych a spoločenských udalostí
- Odmena zákazníkov prostredníctvom súťaží a bonusov
- Obmena ponuky – možnosť z výberu rôznych pivných špeciálov
- Možnosť spolupráce pri otváraní nových prevádzok a pivoték
Desatoro
pre reštaurácie
Desatoro pre reštaurácie
Pre správne uskladnenie a čapovanie nefiltrovaného, nepasterizovaného piva z pivovaru Simeon
- Skladujte naše pivo na tmavom mieste a pri teplote +2°C až +8°C.
- Pivo uskladňujte najlepšie v prírodnej chladnej pivnici alebo chladiacom boxe, nikdy nie pri izbovej teplote.
- Pokiaľ je to možné, narážajte sud najskôr za 24 hodín od dodania.
- Čapujte inertným plynom alebo CO2, nie vzduchom, pokiaľ ste si nie istý, že sud nevytočíte do 12tich hodín od narazenia.
- Vyčapujte sud do 72 hodín od narazenia.
- Čapujte pivo pri teplote +6°C až +8°C.
- Používajte iba čisté sklo s logom pivovaru Simeon a poháre vždy pred čapovaním ešte prepláchnite čistou studenou vodou.
- Prepláchnite každý deň po ukončení čapovania a tesne pred čapovaním na ďalší deň pivné vedenie pitnou vodou.
- Nechajte pravidelne maximálne raz za 14 dní vyčistiť pivné vedenie chemicky.
- Pokiaľ Vám naše pivo chutí, povedzte to priateľom, pokiaľ nechutí, povedzte to nám a my sa to budeme snažiť napraviť.